Vi utfører dekormaling!

Vil du gjøre det ekstra personlig eller skape liv i flate vegger med dekormaling? Malermester Knutson kan maling og dekorer gjerne dine vegger og møbler for deg.

Med dekormaling kan et helt slett murbygg bli mer delikat og man kan skape mer liv i fasaden. Det er mulig å male på falske utskjæringer rundt vinduer for å skape et mer elegant og gammeldags uttrykk. Innenfor dekor er det mange gamle malerteknikker som gjør seg gjeldende. Det går i perioder hva som er populært. Vi maler med flere ulike teknikker innenfor dekormaling. Noen av disse er lasering, sjablongmaling, ådring og marmorering. I tillegg hender det vi får oppdrag som å male figurer på ulike vegger.

Lasering skaper liv i veggene. Lasering er en teknikk som sørger for at bunnfargen synes gjennom malingen. Kanskje du på hytta ønsker å lysne veggene, men beholde livet i som finnes i treverket i veggene? Med lasering er det fullt mulig.

Ådring går ut på å etterligne tremønstre; treets årringer fremheves. Om du har kjøpt en billig seng, og ønsker å få den til å se ut som den er av en annen type tresort er det mulig. Vi gjør dette for deg, om det er på nye materialer eller om det skal være restaurering av eldre flater.

Marmorering er maling av marmor. Brukes mye på blant annet bord og søyler.

Med sjablongmaling brukes sjablonger for å male mønster på, blant annet, tak og vegger.

Har du spørsmål om dekormaling og hva vi kan få utført ikke nøl med å spørre oss! Vi utfører også annet malerarbeid både innendørs og utendørs.