Epoxy – maling for gulv

Malermester Knutson maler dine gulv med epoxy for deg. Om det er gulv i næringsbygg, haller, garasjer eller hjemme hos deg så fikser vi det!

Epoxy er en svært slitesterk maling som brukes stort sett på gulv som må tåle mye slitasje. Det brukes, blant annet i industribygg, på skoler og i næringsbygg. Det er populært i garasjer og i showroom. De siste årene er det blitt mer og populært å bruke denne type maling også på gulv i private hjem. Du kan male med dette på de fleste gulv. Faste tregulv og parkettgulv, betong og fliser og tidligere malte og lakkerte gulv. På grunn av sin kjemiske sammensetningen gir epoxymaling et helt annet resultat og uttrykk enn den tradisjonelle malingen. Epoxy maling gir en hard, blank og ren overflate.

Epoxy har flere fordeler enn sin slitesterkhet og holdbarhet. Det er også vanntett og motstandsdyktig mot syrer, rust, varme og kjemikaler. Det er også svært lett å rengjøre.

Vi legger også epoxygulv i stedet for å male om du ønsker det.

Malermester Knutson utfører alt av malerarbeider for privat- og bedriftsmarkedet. Vi gjør også arbeider som å legge gulv, tapetsere, sprøytemale, dekormale, og montere måltilpasset solskjerming innendørs.

Vi leverer kvalitet i arbeidet som vi gjør. Ikke nøl med å kontakte oss i dag hvis du har noen spørsmål. Vi kommer på gratis befaring for å gi deg pris på det arbeidet du skal ha gjort.