Vi legger gulv for deg!

Trenger du et nytt gulv? Pusser du opp, ønsker en forandring eller bygger noe nytt? Kanskje du trenger å rette opp gulvet ditt? Malermester Knutson tilbyr gulvavretting og legger gulv for bedrifter og privatpersoner i alle slags type boliger og bygninger.

Vi har god ekspertise og lang erfaring med de fleste typer gulv, både på små og store flater. Vi legger epoxygulv, linoleumgulv, tepper, vinylgulv, teppeflis og våtromsbelegg.

Ulike rom krever ulike typer underlag, derfor er det viktig å tenke på hva du trenger hvor. Garasjer, offentlige rom og industribygg krever noe helt annet enn underlaget hjemme. Men også i en bolig bør man tenkte på hva som kan være praktisk hvor. For eksempel må materialene i gangen tåle mer slitasje da det kommer inn jord, småstein og sand med skoene.

Epoxygulv er et ekstremt sterkt materiale som ofte brukes i industrihaller, garasjer og i offentlige bygg som skoler og butikker. Det er enkelt og rengjøre og tåler mye. Epoxygulv gir gir en hard, blank og ren overflate. Det har også blitt mer populært å bruke dette gulvet hjemme. Det gir et minimalistisk og stilrent utrykk i rommet.

Vinylgulv og linoleum er gulvbelegg som også er slitesterke og som er enkle å rengjøre.

Gulvbelegg er fortsatt populært. I dag finnes de i utallige typer design og varianter. Linoleum lages av linolje, harpiks og kork. Det gjør at det er miljøvennlig.

Vi legger også tepper. Tepper i et rom er lunt, behagelig og lyddempende.

Kontakt oss i dag og få et nytt gulv! Kontakte oss om du har noen spørsmål. Vi hjelper deg med å velge hva som passer deg og dine behov.