Trenger du å få utført gulvavretting?

Malermester Knutson utfører gulvavretting på både små og store arealer, i både gamle og nye bygg.

Å ha rette gulv er et viktig grunnlag når du skal legge nye gulv. Med vår gulvavretting kan du legge alle slags gulv oppå. Om dine gulv må slipes, eller fylles for å rette opp skjevheter så fikser vi det for deg. Vi sparkler gulv for å få en jevn flate og tilbyr gulvavretting av betongelementer på bygg.

I våtrom lager vi fall til sluk slik at vannet renner ned til sluken og ikke blir liggende på gulvet. På den måten får du et tørt bad.

Når du bruker Malermester Knutson til din gulvavretting får du fagfolk til å gjøre jobben for deg. Det kan være vanskelig å få det riktig om du ikke har gjort det før. Når du bruker oss kan du trygt vite at arbeidet blir gjort på en ordentlig måte av profesjonelle fagfolk.

Vi har kunder både på privatmarkedet og bedriftsmarket. Vi legger også dine gulv for deg om du ønsker det. Vi legger epoxygulv, linoleumgulv, tepper, vinylgulv, teppeflis og våtromsbelegg. Les mer om det her.

Malermester Knutson er et firma i Kristiansand som fokuserer på god service og kvalitet.

Vi kommer på gratis befaring for å gi deg en pris på arbeidet. Kontakt oss i dag og få rette gulv. Ikke nøl med å spørre oss om du skulle lure på noe.