Vi maler for deg

Om du trenger å få malt utvendig eller innvendig, så maler Malermester Knutson for deg! Vi maler både om det gjelder nybygg eller oppussing av gamle bygg. Vi kommer på gratis befaring for å gi deg et pristilbud på jobben.

Å male er et eget fag i seg selv. Få en fagmann til å ta jobben for deg for et godt resultat som varer lenge. Med fagbrev, god utdannelse og mange års erfaring så kan Malermester Knutson maling.

Vi er et firma i Kristiansand som har holdt det gående siden 1945. I dag har firmaet 30 ansatte der hver og en er opptatte av å gi våre kunder service og kvalitet.

Når du maler veggene dine kan du gi litt ekstra personlighet til hjemmet. Ønsker du noe nøytralt eller kanskje noe litt mer vågalt? Ulike typer maling gir ulike typer uttrykk og stemninger. Vil du ha det hjemmekoselig, eller mer stilrent og minimalistisk? Du omgir deg med vegger over alt, da er det viktig at de oppleves behagelige for deg. Ulike rom kreves også ulike vegger, materialer og maling. Spør oss om råd for maling av dine overflater.

Vi maler også dekormaling med ulike teknikker. Deriblant lasering, sjablong, ådring, marmorering.

Har du spørsmål om maling? Kontakt oss i dag om maling av bygg eller andre prosjekter og få jobben gjort! Her på våre nettsider kan du også lagre fargene du bruker i hjemmet, slik at du lett kan finne igjen fargekodene du har brukt.