Malermester

Malermester Knutson

Malermester Knutson gjør arbeidet for deg! Vi tar alt av maleroppdrag. Fra utvendig og innvendig malerarbeider til dekormaling og tapetsering. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester innenfor oppussing og bygging av nybygg. Vi utfører avretting av gulv, legging av gulv, montering av solskjerming innendørs.

Vegger er en stor og viktig del av hjemmet ditt. Både utvendig og innvendig. For å beholde og også øke verdien på huset er det viktig å vedlikeholde det regelmessig. For oss kommer kundene først. Vi ser på kundens ønsker og behov og gjør det vi kan for at du skal få det du ønsker. I forkant av et prosjekt kommer vi på gratis befaring for å gi deg ett tilbud på jobben som skal bli gjort.

Ved å male vegger innvendig kan du forandre hele stilen og opplevelsen av hjemmet. Vil du ha nøytrale, minimalistiske vegger? Eller kanskje du ønsker å gjøre noe uvanlig? Uansett hva det skulle være så kan vi male for deg.

Siden 1945 har Malermester Knutson malt vegger, hus og bygninger i Kristiansandsområdet. Da var det et en-manns firma drevet av Einar Knutson. I dag har firmaet 30 ansatte og sønnen Asbjørn Knutson er daglig leder. Med lang erfaring innenfor faget vet vi hva som skal til for å få et bra og langvarig resultat. Kvalitet og holdbarhet får du når du bruker oss som din malermester.

Kontakt oss i dag og få jobben gjort! Ikke nøl med å kontakte oss om du skulle lure på noe og ha noen spørsmål om maling.