Maling Kristiansand Utfører maling i Kristiansandsområdet

Malermester Knutson utfører maling for deg i Kristiansand.

Vi maler både utvendig og innvendig. Vi maler både ved oppussing og i nybygg for både privat- og næringsmarkedet.

For å opprettholde verdien i boligen din er regelmessig vedlikehold viktig. Maling av hus har en beskyttende effekt på vegger og tak, i tillegg til at et nytt malingsstrøk gir huset et fint ansiktsløft.

Ved å male kan du skape et helt annet inntrykk av rommene i huset ditt. Kanskje du har kjøpt et gammelt hus, eller smaken din har forandret seg i tidenes løp? Det er heller ikke uvanlig at maling etter en tid falmer og veggene trenger et nytt strøk. Ved å bruke Malermester Knutson til å male for deg får du en profesjonell fagmann og malermester til å gjøre jobben for deg og du kan slappe av og vite at jobben er gjort på en ordentlig måte.

Skal du male utvendig er valg av fasademaling viktig. Det er mye å velge i. Akrylmaling, alkydmaling, hybridmaling, beis og lakk. Vi gir deg gjerne råd om hva du bør velge.

Med våre 30 ansatte gjør vi mer enn å male. Vi gjør mye av det som trengs under oppussing og i nybygg. Blant annet, tapetsering, dekormaling, legging av gulv, gulvavretting og innendørs solskjerming.