Vi monterer måltilpasset solskjerming

Vi tilbyr solskjerming for innendørs bruk i mange ulike stiler og typer. Vi leverer skjerming og montering til både privatmarkedet og bedriftsmarkedet.

Når sola steker kan det fort bli varmt. I tillegg kan lyset forstyrre deg i arbeidet ditt når du skal jobbe på dataskjermer eller om du skal se på TV en sommerkveld. Da er det godt å ha god solskjerming som stenger varme og lys ute.

Det er et hav av muligheter når det kommer til solskjerming. Du kan velge ulike farger og varianter. Vi leverer og monterer lameller, persienner, rullegardiner, plissegardiner. Det gjør at du kan finne skjerming som passer dine behov.

Vår solskjerming passer vinduer i alle størrelser. Lameller er særlig egnet for store vindusflater, og de kan tilpasses de fleste vindusfasonger. De finnes i ulike farger og fargene kan kombineres om man skulle ønske det. Persienner og rullegardiner er tradisjonell skjerming mot sol. Du får persienner både i metall og trepersienner. Plissegardiner er en praktisk løsning. Spesielt når du vil dekke for innsyn, men samtidig slippe lys inn. Dens egenskap er at du kan bevege den opp og ned som du vil. Vil du stenge for innsyn kan du kun dekke til den nederste delen av vinduet og la sola slippe igjennom fra toppen av vinduet.

Kontakt oss og få solskjerming! Vi hjelper deg i valget om hva som passer best hos deg. Ikke nøl med å spørre oss om du skulle lure på noe