Tapetsering

Tapetsering

Få farger og mønster inn i hjemmet og opp på veggene med tapetsering. Malermester Knutson monterer opp tapeten på veggen for deg. Når du får oss til å gjøre jobben kan du være sikker på at du får kvalitet opp på veggene dine.

Vi omgir oss med vegger hele tiden. Og mulighetene er mange for å skape personlighet og gjøre noe kreativitet i boligen din. I Europa har tapetsering har vært en måte å dekorere vegger på siden 1600-tallet. Med tapetsering kan du få farger, mønster og uttrykk som kan være vanskelig å få til med maling. Du kan tapetsere hele vegger, eller deler av den. Tapet gir det lille ekstra til interiøret. Vi tapetserer med fibertapeter, tekstiltapet, papirtapeter og vinyltapet. Ulike materiale og overflater gir ulike uttrykk og stiler til veggene og rommene dine. De ulike materialene har også ulike slitesterkhet og typen avgjør hvordan de henges opp på veggen. Vinyltapeten er den mest slitesterke av de overnevnte. Den er tykkere og røffere. De er også lettere å rengjøre, noe som gjør at de passer godt til kjøkken og bad.

Malermester Knutson gjør flere ting når du skal pusse opp din bolig. Vi maler både utvendig og innvendig, tilbyr gulavretting, legger, utfører dekormaling og monterer solskjerming.

Vi fokuserer på service, kvalitet og gode priser. Vi gir deg gjerne råd om hvilket tapet du bør velge til ditt rom. Spør oss om tapetsering. Vi gir deg et pristilbud på prosjektet på forhånd.