Vi legger tepper for deg

Trenger du nye tepper i et rom? Malermester Knutson legger det for deg!

Det er mange praktiske grunner til å velge teppe i et rom. Uansett hvorfor du ønsker det, så kan vi hjelpe deg slik at du får gjort det raskt og nøyaktig. Å ha tepper i rom har mange fordeler. Det er lyddempende og skaper en lun og behagelig stemning i rommet. Du slipper også kalde gulv uansett hvor kjølig det blir ute. Det er behagelig å gå på i tillegg til at det gir godt feste til føttene. Å ha gulvet dekket med teppe er også støvbindende. Det gjør at støvet ikke virvler opp i pustehøyde. Det gir bedre luftkvalitet i rommet, forutsatt at du støvsuger jevnlig.

Disse fordelene gjør at det passer godt å ha tepper i soverom, på kontor, samt i oppholdsrom som stue, tv-stue og hotelrom.

Vi leverer tepper i høy kvalitet og leverer fra blant annet Desso og Interface. Interface fører teppefliser, noe som er svært praktisk. Teppeflis blir montert i små firkanter og er derfor enkle å bytte ut dersom en liten del skulle bli utsatt for søl som er vanskelig å fjerne.

Vi hjelper deg også med gulvavretting og legger de fleste typer gulv som epoxygulv, linoleum, vinyl og våtromsbelegg. Spør oss om du trenger råd til hva som fungerer best i ditt rom og i dine lokaler.
Vi utfører arbeide av å legge gulv både for privatpersoner og for bedrifter. Kontakt oss i dag og få pris på teppeleggingen.